Welke behandeling je ook kiest, je wilt resultaat. Je stoort je aan vlekjes, droogte of het verouderen van je huid. Maar wat moet je kiezen? Wat past bij je?

Hoewel je huid er meteen na de behandeling frisser uitziet, is het uiteindelijke resultaat niet meteen zichtbaar. Logisch, dat heeft even tijd nodig. Het probleem wat jou stoort pakken we het liefst op een zo duurzaam mogelijke manier aan, afhankelijk van de conditie van je huid. Geleidelijk aan wordt de huid ook echt gezonder. Dat zie je en dat voel je. Maar gek genoeg vergeet je heel snel hoe het was. Maar dat is verleden tijd met de het huidanalyse toestel.

Bij start van een huidbehandeling of programma krijg je een gratis huidanalyse met de skin scanner.

We zien daarop niet alleen de tekens van veroudering, vlekjes, adertjes, gevoeligheid, hydratatie en zonschade die aan de oppervlakte zit maar ook die in aanleg al aanwezig is en dus nog niet zichtbaar is. De dikte van de huid, droge of vette huid, de teint, puistjes, rimpels en poriën komen duidelijk in beeld.

Met het analyse toestel brengen we je huid haarfijn in kaart, zien we welke behandeling en producten het beste bij je passen én leggen het vast op de foto.

Door het unieke systeem en licht maken we na c.a. drie tot zes maanden weer een analyse met foto’s om de vorderingen te zien. Zodat jijzelf kunt concluderen of en hoe je huid is vooruitgegaan.

Naslagwerk voor thuis

De foto’s kunnen we eenvoudig per mail naar je toesturen. Wel zo gemakkelijk.

Wij vinden het belangrijk om doeltreffend te werken met zoveel mogelijk resultaat en kunnen je een perfect advies en vervolg hierop geven. Zo bouwen we samen naar een steeds gezondere en mooiere huid!

De kosten van een huidanalyse en advies bedragen € 35 en de duur is c.a. een half uur. Voor onze gasten die hun behandelingen of producten bij ons afnemen is deze service geheel gratis.

Plan een afspraak voor de scan met analyse en verbaas je over de voor- maar ook de na foto’s.

MoreMe Huidanalysetoestel - Den Esthetics