Endermolift (mechanische bindweefselmassage)

Endermolift (dé jeugdigheidsinnovator voor het gezicht)

Endermolift is de nieuwe generatie van de niet agressieve en efficiente anti-agingbehandeling voor zowel man als vrouw. Het maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend en zichtbaar jonger gezicht. De nieuwe efficiente aanpak betekent een revolutie in de anti-verouderingsbehandelingen en is geschikt voor de delicate zone van ogen en lippen tot een totale anti-agingsessie van het gezicht, de hals en het decolleté.
Afbraak van collageen wordt tegengegaan en de opbouw van kwaliteitscollageen wordt gestimuleerd.

Coup d´éclat

  • Voor een gezicht met direct zichtbaar resultaat
  • Om de resultaten van een medische ingreep te verfijnen
  • De ideale combinatie van botox, fillers en de endermolift
  • Voor een stralend gezicht op elke leeftijd
  • Om je gezicht te onderhouden zoals je je lichaam onderhoudt en om veroudering te vertragen en de huidconditie te verbeteren

Om sessie na sessie de huid te verjongen en te verbeteren met een optelsom van resultaten
Het verminderen van rimpels en groeven, het verstevigen van de contouren en verkrijgen van een natuurlijke lift, het krijgen van een mooiere tint en fijnere poriën, het verminderen van de dubbele kin, het verminderen van kringen, wallen en lijntjes rond de ogen, het soepel maken van de huid, het verwijderen van toxines en verkrijgen van glans, het krijgen van meer natuurlijk volume en voor de activatie van lipolyse voor meer verfijning.

Deze zeer aangename behandeling traint het bindweefsel van het gezicht en zet zo de fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. In kuurverband worden er prachtige resultaten bereikt.

Vanaf 6 behandelingen 2 x per week

Wanneer kies ik voor deze behandeling of kuur?

Tijdens een gratis intake gesprek wordt samen met de huidspecialiste besproken welke behandeling het beste aansluit op jouw wensen. Deze endermolift kan als onderdeel ingezet worden in nagenoeg elke behandeling. Plan hier je gratis intake gesprek.