Dermapen behandeling

De behandeling met de Derma-pen is een moderne manier van Micro Needlen, een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Het maakt met miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen  microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid dikker, steviger, veerkrachtiger en egaler van kleur wordt. 

Fijne lijntjes, rimpels, striae, (acne-) littekens, pigmentvlekken, zonbeschadiging en vergrote poriën worden minder zichtbaar. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Door de ontstane micro-kanaaltjes in de huid is tevens een betere opname van werkstoffen mogelijk.

De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een SPF.

Wanneer adviseren we de Dermapen?

  • Fijne lijntjes
  • Verouderde huid
  • (Acne-) littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur
  • Vergrote poriën
  • Striae en striemen

De Dermapen behandeling mag ook voor donkere huiden ingezet worden en geeft nauwelijks of geen downtime. Roodheid verdwijnt doorgaans na een dag.

De behandeling met de Dermapen duurt ongeveer 30 minuten, maar kan ook geïntegreerd worden in een behandeling van 75 of 90 minuten. Voor meer informatie hierover neem contact op.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten met de Dermapen. Deze hoogwaardige ingrediënten zullen het natuurlijke herstelproces nog meer bevorderen. Peptiden, hyaluronzuur, retinolalternatief en antioxidanten geven de huid een boost en volume. Littekens en rimpels vervagen en de huid verstevigt. Het thuisgebruik van Éminence Organics zal het resultaat positief beïnvloeden. Het resultaat werkt door tot c.a. 6 maanden na de behandeling.

Prijzen Dermapen

30 minuten €75,-

75 minuten € 132,50

90 minuten € 150,00

Voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van 4 tot 6 keer, waarin de behandeling eens per 3 tot 4 weken plaatsvindt.

Tijdens een intake geven we graag vrijblijvend advies.