Een stralende, verjongde en verfijnde huid dankzij de kracht van licht.

Laat je huid stralen

vanaf de eerste behandeling verbetert de Dermalux LED onmiddellijk de teint waardoor de vitaliteit en glans worden hersteld. Een volledige behandelkuur biedt meerdere voordelen en kan diverse huidproblemen van gezicht en lichaam verbeteren.

Klinisch bewezen therapeutische lichtenergie wekt de natuurlijke herstel- en verjongingsprocessen op in de huid zonder pijn of hersteltijd.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling werkt ontspannend en heeft een bewezen stemmingsverbeterend effect. De celregeneratie wordt op gang gebracht, irritatie vermindert en de glans herstelt. Een behandeling duurt 30 minuten.

Alsof je in de zon ligt, zo kun je de behandeling van een half uur ervaren. Heerlijk relaxed en tegelijkertijd effectief.

Hoe werkt het?

Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor voor het stimuleren en reguleren van essentiële celprocessen. De heilzame golflengten van het zichtbare en infrarode deel van het lichtspectrum die bewezen voordelen biedt voor de huidverbetering. Huidcellen die van deze energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen tot 200% sneller vernieuwen, waardoor herstel en regeneratie wordt versneld.

Wat zijn de voordelen?

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen blauw, rood en nabij infrarood golflengten om de collageenproductie te stimuleren, de hydratatie te verhogen, roodheid en irritatie te kalmeren en acné bacteriën uit te schakelen. Door het opwekken van deze huidverbeterende processen en zelfherstellend vermogen blijven de voordelen ook na de behandelkuur doorwerken.

  • Blauw licht 415 nm: bestrijdt onzuiverheden door de veroorzakende bacteriën te vernietigen en verbetert de helderheid van de huid zonder irritatie. Het heeft een kalmerend effect op aandoeningen
  • Rood licht 633 nm: geeft energie aan de cellen om vernieuwing te versnellen en de productie van collageen en elastine te stimuleren en de hydratatie te verhogen, voor een gladdere en stevigere huid. Ideaal voor herstel van vitaliteit en glans.
  • Nabij Infrarood licht 830 nm: Herstellen en geavanceerde verjonging. Het bevordert een gezonde huid, kalmeert roodheid en irritatie en helpt pigmentvlekken te verminderen.
  • Tri-wave therapie: een combinatie van alledrie de golflengtes biedt verbeterde en versnelde resultaten die speciaal zijn afgestemd op jouw huidconditie.

Kies jouw Dermalux behandeling of kuur

Voor optimale celactivering bevelen we een intensieve kuur aan van 12 behandelingen, twee tot drie keer per week. Laad je huid op voor een zichtbare verbetering tijdens deze kuur. Hierna volstaan onderhoudsbehandelingen van één keer per maand of zes weken.

Een LED behandeling kan ook aansluitend op een andere behandeling volgen. Bijvoorbeeld na een acné behandeling, of om na een intensieve behandeling de huid te kalmeren.

Voor de liefhebber van huidverbetering thuis het hele jaar door is er de mogelijkheid om de Dermalux LED te kopen.