Natuurlijke rimpelopvulling met collageendraden, met direct zichtbaar én lange termijn resultaat!

Deze nieuwe behandeling die rimpeldieptes vermindert, de huid verstevigt én de structuur verbetert, is vanaf heden in onze Medi Spa verkrijgbaar. De collageendraden zijn een natuurlijke toevoeging op onze natuurlijke huidverbeterende behandelingen. VS- collageendraden zijn gepatenteerd en worden wereldwijd toegepast en winnen enorm aan populariteit. Het is een prachtig middel voor die personen die fillers of botox een stap te ver vinden gaan, of dit ter aanvulling willen. Om maar meteen heel duidelijk te zijn: het is niet te vergelijken met een filler of een facelift.

Belangrijke informatie voor een optimaal resultaat

Natuurlijke huidgezondheid staat bij ons bovenaan. Een gezonde huid wordt verkregen door onze unieke behandeltechnieken waarbij verklevingen en blokkades worden opgeheven. Hierdoor is het lichaam in staat om voedingsstoffen aan te voeren en afvalstoffen af te voeren, en kan ook de energie weer stromen. Klinkt logisch toch? Hierna zijn de collageendraden een perfecte aanvulling. De tarieven voor een combinatie behandeling vind je hier. Lees voor meer informatie verder.

Voor en direct na de behandeling

Wat zijn collageendraden en hoe werkt deze techniek?

De collageendraden waarmee wij werken bestaan uit runder- en viscollageen, en deze worden samen met een serum met een speciale pijnloze techniek in de diepere huidlagen gebracht. Hiermee wordt de diepte van de rimpels aanzienlijk verminderd en tevens verstrakt en verstevigt de huid en de elasticiteit.

Resultaat en voordelen

  • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden
  • Direct zichtbaar resultaat in vermindering van rimpeldiepte en meer rust in het gezicht
  • Vertraagt het verouderingsproces op de lange termijn
  • Versterkt het collageen niveau in de huid
  • Verbetert de huidkwaliteit

Is het pijnlijk?

De behandeling wordt volgens een speciale techniek uitgevoerd, is naaldloos en geheel pijnvrij

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de diepte en de conditie van de huid zijn er meerdere behandelingen nodig. Ook kun je kiezen om één of meerdere zones te laten behandelen. De specialist legt alles duidelijk uit en bespreekt de wensen en mogelijkheden, alsook het aantal behandelingen.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het effect van de behandelkuur houdt circa 3 tot 8 maanden aan.

Erg belangrijk hierbij is het onderhouden van de huidbehandelingen en thuisgebruik van producten, om zo langer plezier te hebben van de collageendraden en een gezonde huid.

Wil je het van binnen én van buiten aanpakken, dan zijn de super skinfood de Super skin booster de ideale voedingssuppletie van binnenuit om nog meer resultaat te krijgen en de gezondheid te ondersteunen.

Hoeveel zones, hoeveel behandelingen en nog veel meer vragen zullen door je hoofd gaan. Deze vragen beantwoorden onze huidspecialisten je heel graag tijdens een gratis intake gesprek of aansluitend op een afspraak die je al hebt staan. Wees welkom! We geven oprecht advies en beoordelen samen of het bij je past. De tarieven vind je hier.