Onze treatments zijn niet gestandaardiseerd. Onze Organic Touch treatments worden op de huidconditie, behoeften en wensen afgestemd. Een treatment is als een work-out. Met een warming up, training en cooling down. We werken op spieren en bindweefsel, maken verklevingen en blokkades los. We zorgen voor een optimale doorbloeding of kalmeren juist de gevoelige huid. We reinigen en ontgiften, peelen en stimuleren en voeren af en aan wat nodig is. Zodat jij het optimale uit je treatment haalt: jouw mooiste en gezonde huid.

Onze specialisten zijn tot huidexpert opgeleid en beheersen diverse technieken die afzonderlijk of in combinatie worden ingezet. Zeer intensieve bijscholing houdt ons up to date.

Wist je dat onze Éminence Organic Treatment is verkozen tot beste behandeling van 2020 is bekroond met de Dutch Beauty Award? In 2021 werd de Body Peel Touch verkozen tot Nederlands beste bodytreatment!

Klik op de linker menubalk voor mogelijkheden, of plan meteen een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek met een van onze specialisten.