Peelings

Medische peelings gaan dieper in de huid en verbeteren daardoor de huid vanuit de diepere huidlagen. Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte bepaald en is en is er een downtime van een aantal dagen. Het resultaat is een transformatie naar een jongere, steviger en gezondere huid.  De diepere peelings worden uitsluitend uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidspecialisten en cosmetisch arts.
Op advies van onze specialisten wordt de huid voorbereid met het thuisgebruik van de producten van Zo Skin Health en/ of ZO Medical. Voor het allerbeste resultaat.

Onze huidspecialiste of cosmetisch arts vertelt u hier alles over tijdens een vrijblijvend en gratis consult, en kijkt uiteraard naar de meest geschikte oplossing.

ZO MEDICAL 3 Step Stimulation Peel

ZO MEDICAL 3 Step Stimulation Peel is zeer geschikt wanneer u last hebt van acne, huidveroudering, een oneffen teint en pigmentafwijkingen en geschikt voor alle huidtypen en kleuren.
Het resultaat is een huid met een gezonde uitstraling. Samen met de 6% retinol stimulation crème, die inbegrepen is bij de behandeling, krijgt u een huid die een enorme verjonging heeft ondergaan. De downtime van de behandeling is 3-8 dagen.

Kosten:
3 Step Stimulation Peel € 295,-

ZO MEDICAL Controlled Depth Peel (medisch)

De MEDICAL Controlled Depth Peel geeft uw huid een krachtige stimulans, en richt zich op melasma, acné littekens, pigmentvlekken en veroudering van de huid. Deze peel is de krachtigste in zijn soort en kenmerkt zich door het sterke anti-aging effect. Fijne lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en de huid krijgt een egale en gezonde uitstraling.  Het geeft een transformatie naar een jongere, stevigere en gezondere huid. Deze peel is zeer controleerbaar en daarom uiterst veilig en toepasbaar op alle huidtypen en -kleuren. De dowmtime is 8 tot 10 dagen, terwijl de stimulerende werking 3 maanden aanhoudt.
Ter voorbereiding op bovenstaande peel dient u thuis het voorgeschreven protocol van producten te gebruiken.

Kosten:
ZO MEDICAL CDP epidermaal  € 250,-
ZO MEDICAL CDP papilair         € 450,-
ZO MEDICAL CDP reticulair       € 750,-