Peelings

Peelings zijn er in diverse variëteiten en sterkten. We spreken hier over de chemische peelings met AHA of BHA fruitzuren, TCA of Fenol.

Peelings zijn noodzakelijk voor het verkrijgen of behouden van een mooie huid, omdat ze de huid hydrateren, stimuleren en de opname capaciteit van de huid vergroten. De dode huidcellen verdwijnen, waardoor de huid er frisser en roziger gaat uitzien.

Afhankelijk van de sterkte van de peeling gaat de huid wel of niet schilferen of vervellen.

Dit betekent dat een milde peeling de huid evengoed stimuleert en hydrateert en vaak gebruikt mag worden omdat deze de huidlagen niet aantast. Een sterke peeling waarvan de huid gaat vervellen mag niet eindeloos herhaald worden, maar kan heel effectief zijn om opgelopen schade (littekens, zon en veroudering) te verminderen en de huid een enorme boost te geven. Hier moet je dan wel een week down time incalculeren.

Het resultaat is een transformatie naar een jongere, steviger en gezondere huid.  De diepere peelings worden uitsluitend uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidspecialisten en cosmetisch arts.

Onze huidspecialiste of cosmetisch arts vertelt u hier alles over tijdens een vrijblijvend en gratis consult, en kijkt uiteraard naar de meest geschikte oplossing.