Fillers laten rimpels vervagen (door Drs. Jozijna van der Meij)

Een gezonde jonge huid bevat collageen, dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af. Door het verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels, gezichtslijntjes en een slappe huid en dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht.
Fillers kunnen rimpels doen vervagen door lijnen en plooien in het gezicht te verminderen of verzachten. Zo zorgen ze voor een frisser, stralender uiterlijk.

  • Onmiddellijke correctie van matige tot diepe rimpels
  • Stimuleert de eigen natuurlijke collageenaanmaak van het lichaam
  • Voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
  • Biedt resultaten die bij veel patiënten een jaar of langer aanhouden
  • Een eenvoudige en praktische procedure, waarbij patiënten hun dagelijkse bezigheden vrijwel meteen kunnen hervatten

Voor behandeling van rimpels en herstel van volume en contouren.

Een filler (injectable / rimpelvuller)is een natuurlijke substantie die met een injectienaald in de huid wordt gespoten. Soms op de plek van een rimpel of rimpeltjes, soms ook om het gezicht ter hoogte van de jukbeenderen of wangen meer volume te geven waardoor rimpeltjes minder opvallen. Een liquid facelift bestaat uit diverse kleine prikjes op verschillende plaatsen in het gezicht om het hele gezicht er uitgeruster te laten uitzien. Alsof u met vakantie bent geweest.  We werken uitsluitend met tijdelijke fillers van de merken Juvederm en Radiesse.  Een intake consult is gratis en vrijblijvend en een eventuele nabehandeling zit bij de prijs inbegrepen.
Het kan zijn dat onze cosmetisch arts besluit dat een filler niet in eerste instantie de oplossing is. Ze zal u altijd het advies geven waar u uiteindelik blij van wordt. Kom rustig langs voor een vrijblijvend en eerlijk advies.

Filler

340 euro 0,5ml
470 euro 1 ml
600 euro 1,5ml
770 euro 2 ml
890 euro 2,5ml
1010 euro 3 ml
1160 euro 3,5 ml
220 euro 1 ml hydrate( =1 behandeling en meestal 3 behandelingen nodig)

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden verleend. De prijzen dienen als indicatie, pas tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies van de benodigde hoeveelheid injectables.