Cosmetisch arts Jozijna van der Meij is al vele jaren een vertrouwd gezicht in onze Medi Spa. Ze kijkt samen met jou naar je wensen en geeft aan wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Tijdens een gratis consult zal zij duidelijke uitleg geven over de verschillende filler- en botox behandelingen.

In nauwe samenwerking met Annelies Medi Spa staat ze voor duurzame verbetering, en zal, om de beste resultaten te bereiken meedenken in een juist stappenplan.

Zij is wekelijks aanwezig bij Medi Spa Annelies.

Als je ouder wordt breekt het natuurlijke collageen in je huid af. Zo je huid veroudert, de flexibiliteit en veerkracht wordt minder. Het volume in de huid neemt af door vetverlies en vermindering van de botmassa. Rimpels en een slappe huid zijn het gevolg. Wil je weer een jeugdig ogende huid en meer volume? Fillers kunnen rimpels doen vervagen en zo zorgen ze voor een stralender uiterlijk.

Met botox kunnen we de eeuwige frons tot rust brengen en het gezicht meteen een rustiger uitstraling geven zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.

Ten alle tijde gaan we voor een natuurlijke look. Een heldere intake en goed gesprek levert Jozijna die informatie op om verwachtingen te bespreken en mogelijkheden en onmogelijkheden eerlijk in kaart te brengen. Voor een duurzaam en optimaal resultaat.

Ga voor meer informatie naar www.jozijna.nl

Graag tot ziens