Deze tien daagse Vegan Detox Kuur brengt je veel. Je krijgt opnieuw energie, je huid wordt frisser en je buikomvang neemt in omvang af. Gifstoffen worden afgevoerd en de hormoonbalans wordt gereset.

Enkele kilo’s vet worden verbrand door deze unieke combinatie van periodiek vasten en de juiste voeding die genuttigd wordt, aangevuld met de juiste voedingssupplementen.

In dit geval van detoxen hoef je niet bang te zijn dat je weinig eet, je mag juist veel eten. Het leert je dan ook dat je van gezonde voeding niet zwaarder hoeft te worden.

In onderstaande blog lees je mijn persoonlijke bevindingen tijdens het volgen van de Vegan Detox Kuur, samen met mijn dochter.

De reacties van onze gasten zijn unaniem positief.

Ik heb vooral ervaren dat ik veel energie kreeg, en ik voel me er nadien ook heel erg goed bij. Mijn ‘gejaagde gevoel’ is weg. Het was gemakkelijk vol te houden, zonder hongergevoel. Het periodiek vasten heb ik erin gehouden, ik eet laat in de ochtend een smoothie en in de middag nog steeds een salade met peulvruchten. Ook ben ik enkele kilo’s lichter en is mijn buikomvang minder.

Monique

Bestel hier de Vegan Detox kuur, of plan een gratis persoonlijk consult in.