Body Peel Touch, winnende Beauty Award Behandeling van 2021!

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmte technieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen toxines op te ruimen en verklevingen op te heffen, tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd.

Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien.

Ijsbehandeling

‘ZEER ONTSPANNEND (DAARNA) WANT HET IS PITTIG EN FIJN TEGELIJK.’ZEER ONTSPANNEND (DAARNA) WANT HET IS PITTIG EN FIJN TEGELIJK.’

Hele lichaam

Het hele lichaam, inclusief de hoofdhuid en het gezicht worden meegenomen, het lichaam bestaat immers niet uit losse stukjes.

De huid wordt soepeler, elasticiteit en collageenopbouw nemen toe. Verslapping wordt aangepakt, en dode huidcellen verwijderd.

Wat zijn de voordelen van deze behandelmethode?

De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.

Cellulite en verklevingen verminderen of verdwijnen. Je lichaam én mind knappen er enorm van op.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandeling omvat een scrub, warmte wrap, diepe bindweefselmassage, cupping. De afsluiting vindt plaats door een ijs massage. Een intense beleving, helend voor mind & body.

De eerste behandeling duurt minimaal 75 minuten. Hier bepalen we ook waar de verklevingen en zones zich bevinden die extra aandacht behoeven.

De behandeling kan los geboekt worden, maar voor lange termijn zichtbaar resultaat, en het oplossen van problemen adviseren we een kuur van 4 tot 6 behandelingen die één tot twee keer per week worden ondergaan.

Naar wens kan vanaf de tweede behandeling ook gekozen worden voor een zone behandeling van 60 minuten een probleemgebied. Toch starten we iedere behandeling met de rug, omdat daar de basis van de fascia (bindweefsel) ligt.

Ook kan ervoor worden gekozen om voor en na de LPG endermologie in te zetten als onderhoud. De specialist adviseert je hier volledig over, en samen starten we een behandelplan en aanpak op maat.

Start met het Vegan Detox Program voor nog meer resultaat

Het beste is om te starten met de Vegan Detox Program. Het is niet verplicht, maar geeft een nog mooier resultaat. Omdat je al bezig bent met detoxen en het lichaam voorbereidt op de afvalstoffen die gaan vrijkomen.

Tijdens een intake kunnen we de mogelijke verklevingen en stagnaties al vaststellen en daarop het advies geven.

Onderhoud 1 x per maand of 6 weken is optimaal om jouw huid gezond te houden.

Door het thuis ondersteunen met een bodyscrub, bodylotion/olie + cupping blijf je je huid stimuleren, net zoals de noodzaak van voldoende beweging voor een optimaal functionerend lichaam

Betaal je de de kuur in 1 of 2 keer dan hanteren we een korting van 5%. Sluit je een jaarabonnement af, dan ontvang je 10% korting en daarnaast 5% korting op de ondersteunende producten.