Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Medi Spa Annelies BeautyLAB

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. De meest geavanceerde technologische ontwikkelingen volgen elkaar in moordend tempo op, de marketingmachines draaien op volle toeren. Zo veel mogelijk proberen wij daarop mee te liften door te werken met gloednieuwe apparatuur en producten. Aan de andere kant staat bij Medi Spa Annelies de gast centraal. Altijd, op welke manier dan ook. Om het beste van twee werelden te combineren, presenteren we het Medi Spa Annelies BeautyLAB!

Waar staat Medi Spa Annelies BeautyLAB voor?

Maken producten de verwachtingen waar? Zorgen behandelingen voor het zo gehoopte effect? En worden de voor- en na-foto’s niet gemanipuleerd met Photoshop? Zomaar een greep uit de vragen die je jezelf ongetwijfeld weleens hebt gesteld.

Om die vragen te beantwoorden gaat Medi Spa Annelies vanaf nu voor verschillende behandelingen een testpanel inzetten onder de naam BeautyLAB. Dat panel bestaat uit gasten die voldoen aan indicaties, waarvoor de behandeling wordt ingezet. Natuurlijk krijgen deze gasten een stevige korting op de behandeling. In ruil daarvoor vul je een een vragenlijst in met je bevindingen en mag Medi Spa Annelies BeautyLAB voor- en na-foto’s maken en publiceren. Op deze manier werken we alle cases uit in ons eigen BeautyLAB. De gegevens delen we graag met onze gasten en de buitenwereld.

Medi Spa Annelies hecht veel waarde aan een eerlijke en objectieve beoordeling. En wie kan die beter geven dan onze gasten zelf? Toekomstige gasten kunnen profiteren van de bevindingen uit het Medi Spa Annelies BeautyLAB en kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Medi Spa Annelies bepaalt uiteindelijk of de kandidaat voldoet aan de indicatie die wordt gesteld. Als de gast deelneemt, is het een voorwaarde dat onze geadviseerde producten worden gebruikt. Voor de eerste behandeling worden foto’s genomen en vervolgens gedurende het traject. De bijbehorende intake-lijst wordt ingevuld en de bevindingen worden door de gast thuis bijgehouden.

De foto’s worden ook onder de desbetreffende behandelingen geplaatst.

Inmiddels staan de volgende resultaten online:

Thuisgebruik Éminence Organic Hibiscus instant Line Filler in combinatie met cupping. Twee maanden dagelijks gebruik in de ochtend en avond.  

Thuisgebruik van Cupping met Éminence Organic Skin Care Line filler voor en na

Deep tissue treatment kuur van 6 wekelijkse Éminence behandelingen van een uur.

Touch Treatment kuur voor en na

Arctic Berry Peel & treatment Éminence kuur van 4 wekelijkse behandelingen

voor en na

Voor en na

Bovenstaande voor en na een kuur van 4 wekelijkse Touch treatments en thuisgebruik van Éminence Organics en Collageen+

Wilt u advies over onze behandelingen?
Neem dan contact op.

0413 - 34 36 74 info@annelies-aarts.nl

Ga naar de contactpagina
 • Hierbij wil ik Anita een compliment geven en veel dank doen toekomen. Zij heeft mijn ogen en wenkbrauwen prachtig bijgewerkt. Met geduld en rustige begeleiding. Dank dank.

  Madeleine Mastboom

 • Goede ervaringen met het abonnement, persoonlijk, goede adviezen. Aanpassingen en/of veranderingen altijd mogelijk. Fijn om afspraken al in agenda te hebben, ook hier zijn aanpassingen van datum en/of tijd altijd mogelijk.

  Een aanrader!

  Finy

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary

 • Ik vind het bijzonder, hoe compleet het assortiment is, met natuurlijke producten van Éminence!Dat daarbij ook nog heel doeltreffend is.Voor ieder huidprobleem, of elk huidtype  een specifiek product, en aangename geuren.

   

  Ans Wiegmans

 • De producten van Éminence zijn super voor mijn huid, en de behandelingen die jullie uitvoeren altijd van zeer hoge kwaliteit. De ideale combi van een kwaliteit product met superieur opgeleiden handen!

 • Weer een superfijne body Peel touch behandeling van Jannie gehad. Heerlijk! Dank je wel Jannie!

  Mieke Brouwers

 • Al geruime tijd mag ik gebruik maken van een abonnementsvorm bij jullie.Ik ervaar dit als enorm fijn. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en hebt er verder geen omkijken naar. Behandelingen worden ingepland op tijden dat je kunt. Super fijn en een echte aanrader voor iedereen.

  Maggy Peters

 • Ik gebruik nu sinds korte tijd de producten van Éminence en ik ben echt super tevreden met de resultaten! Mijn huid straalt en ik heb geen acné meer gehad sindsdien 🙂 Ik ben helemaal verkocht! Ik zal de producten zeker blijven bestellen bij jullie. Ik had nooit gedacht dat mijn verzorgingsroutine zo fijn kon zijn. De producten geven het gewenste resultaat en tegelijk zijn ze toch zacht voor de huid, en ze ruiken heerlijk! Ik wou dit toch even met jullie delen omdat ik vind dat dit ook gezegd mag worden. Ik wil jullie ook nog bedanken voor het advies dat jullie mij gegeven hebben. Ik ga deze producten zeker blijven gebruiken. Doe zeker zo verder en een dikke duim voor jullie!

  Hanne

 • Gisteren was ik voor de 1e keer bij jullie en ik wil jullie graag complimenteren met de hartelijke ontvangst, de goede uitleg, de ‘aangename’  behandeling, kortom jullie stralen echt zorg uit voor de mensen die de prachtige salon bezoeken!

  Berty Mulder


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Graag wil ik even mijn compliment maken over jullie bijzonder vriendelijke en gastvrije medewerkers. Ik ben onder behandeling bij Charlotte, en voor haar geldt dit zeer zeker ook.

  Elise

 • Vorige week voor de eerste keer bij Charlotte geweest voor de laserbehandeling met de speciale soprano ice. Charlotte legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Je kan echt zien dat ze plezier heeft in haar werk en in haar vak! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk! Het laseren deed totaal geen pijn! Wat een verademing na al die IPL behandelingen. Voor mij alleen nog maar deze laser. Pijnloos, snel en effectief. De rit naar Medi Spa Annelies alleen al was heel erg fijn. Geen drukte, mooie natuur. Je kan voor de deur parkeren. Ideaal. Ik mag volgende week weer voor de oksels. Heb er nu al zin in.

  Ellen van Erp

 • Ik wil jullie even laten weten dat het weer goed gaat met mijn huid. Het ziet er echt stukken beter uit. Bedankt voor de goede adviezen en jullie goede zorgen. Lang leve Éminence Organics! Ik ben fan.

  Ellen Rooijakkers

 • Een abonnement met vooraf geboekte afspraken en producten is voor mij ideaal, omdat ik anders ‘vergeet’ een afspraak te maken. Ik merk het echt aan mijn huid, door regelmatig te gaan minder last van onrustige huid. Ik heb het echt gemist! En ga ook zeker weer een nieuw abonnement nemen.

  Miranda

 • Al jaren heb ik een abonnement. Het mooiste is dat het aangepast wordt aan je wensen en je portemonnee. Omdat je een vaste schoonheidsspecialiste hebt (als je dat wilt want anders kun je wisselen), kent ze jou, je huid en welke behandelingen je fijn vindt en nodig hebt om je huid in goede conditie te brengen. Maar niet alleen de huid wordt bekeken. Je wordt als geheel bekeken en krijgt vrijblijvend adviezen mbt voedingssupplementen en wat bij jou past. Alles altijd in overleg, er moet niets! Verder is bv Sckin een heel uitgebalanceerd voedingssupplement van een uitstekende kwaliteit. Mijn osteopaat kende het en reageerde heel positief dat ik het al gebruik(te). Kortom, bij mijn volgende behandeling ga ik weer een nieuw abonnement afspreken en de afspraken voor behandeling voor een jaar plannen. Je hebt nergens geen omkijken meer naar. Alleen maar gaan en je laten verwennen!

  Wilma Verbeek

 • Super fijne salon!

  Sandy van der Pol

 • Word professioneel geholpen en erg vriendelijk, een fijne plek om je te laten behandelen. Een aanrader

  Mieke Groenendijk

 • De behandeling bij Charlotte was prima, leuk en enthousiast geholpen. Altijd gezellig en ze geeft een open en eerlijk advies over de juiste behandeling. Een aanrader.

  Petra van Gorkum

Nieuwsbrief

Mis niets van Annelies Medi Spa!

Schrijf je in voor onze inspiratiemail en actualiteiten.