Straalt jouw innerlijke schoonheid?
Cindy van Dijk maakt bewust, creëert en begeleidt veranderingen

Voel jij je ook minder sterk als je je niet energiek van binnen voelt? Onze innerlijke schoonheid heeft aandacht nodig. Ik, Cindy van Dijk, begeleid je daar graag in.

Je zou kunnen zeggen dat ik nieuw ben bij Medi Spa Annelies, maar misschien gaat het wel verder en ben ik nieuw in de beautybranche. Als integraal coach kijk ik naar de innerlijke (emotionele) blokkades. Daardoor kom ik snel tot de kern en maak ik je bewust van een weg naar verbetering. Ik maak bewust, creëer en begeleidt de innerlijke verandering bij jou. Ik zet je innerlijke schoonheid als het ware in beweging.

Hoe ik dat doe? Vooral samen met jou. Als integraal coach gebruik ik technieken / methodes uit diverse invalshoeken. Voor jou zetten we in wat jij nodig hebt, om te gaan stralen, zowel van binnen als van buiten.

Nieuwsgierig? Ik maak graag kennis met je

Nieuwsgierigheid siert een mens. Het maakt haar leergierig … Ik kijk naar de innerlijke (emotionele) blokkades. Als integraal coach kom ik snel tot de kern en maak ik jou bewust naar een weg van verbetering. Wat jij nodig hebt komt snel in beeld. Samen creëren we die verandering en begeleid ik dit proces.

Ik hoor je denken: ‘dat klinkt vaag …’ Maar er is niks vaags aan; ik zou het eerder als “onbekend” omschrijven. Voor iedereen kan het iets zijn. Ik heb een rijke ervaring van verschillende technieken. Wat jij nodig hebt, haal ik uit deze kennis. Dit kan een voedingsplan zijn, Neuro Emotionele Integratie (NEI), Sensi Therapie of Systemisch Werken (familie-opstellingen). Ik werk vanuit die technieken samen met je om (emotionele) blokkades in beweging te krijgen.

Stress, slapeloosheid, hoofdpijn, onrustig zijn, haaruitval, futloos zijn, onzeker: het kunnen allemaal (fysieke) kenmerken zijn van een emotionele blokkade. Je wilt het één maar doet het ander. Je hebt nog altijd ‘last’ van de scheiding van je ouders. Of van de pesterijen op school. Je acties zijn anders dan je zou willen. Ik kom tot die kern op een heldere duidelijke manier waardoor jij weer in beweging wordt gezet, met de juiste handvatten. Ik begeleid je om weer in een goede stroomversnelling te komen, de verandering creëer jezelf.

Dat resulteert in nieuwe energie. We gaan samen blokkades bespreekbaar maken zodat die (emotionele) littekens jou andere energie geven. Ik ga inzetten wat voor jou nodig is om weer te stralen, zowel van binnen als van buiten. Wat jij nodig hebt, ga ik graag onderzoeken op een persoonlijke en heldere manier. Ik leg het je graag uit …

Veel liefs,

Cindy van Dijk

tel; 06 50 66 08 74

Interesse?

Een consult duurt een uur en de prijs is € 87.50 en is te boeken op de woensdag of donderdag ochtenden of in overleg en vinden plaats bij Annelies Medi Spa

Een afspraak maken voor een consult kan via Annelies Medi Spa tel 0413-343674 of via Cindy