Schoonheid van binnen draagt mede zorg voor schoonheid van buiten.
Bij Medi Spa zijn we ons ervan bewust dat jezelf goed voelen en er goed uitzien ook te maken heeft of je lichaam wel of niet goed functioneert. Worden je afvalstoffen goed afgevoerd? Wordt voeding goed verteerd en voedingsstoffen goed opgenomen? Zijn er vitaminen- of  mineralen tekorten?
Deze scan geeft inzichten en ondersteunt onze huidverbeterende behandelingen en zo krijgen we nog meer resultaat in schoonheid, gezondheid en welbevinden. En dat ga je in de spiegel zien!
Voortaan kunnen we dit testen…meten is weten !
Marjon van der Lans, darmtherapeute en voedingsdeskundige, scant jouw  lichaam op 612 lichaamsfuncties in 8 minuten en legt uit welke disbalansen er in je lichaam zijn, behandelt deze vervolgens en geeft meteen een passend advies over voeding en suppletie.
De Global Diagnostics Bodyscan is ontwikkeld in Zwitserland en wordt in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk in ziekenhuizen ingezet.
Hoe werkt de bodyscan?
Aan de binnenkant van de enkels worden twee elektroden aangebracht, die elektromagnetische (volledig pijnloze) golven door je lichaam stuurt. deze golven worden geanalyseerd en op een computerscherm weergegeven in de vorm van 3D beelden en grafieken. Deze worden door Marjon samen met je doorgesproken.
Afhankelijk van de conditie van het lichaam kunnen verstoringen door een of meer behandelingen verholpen worden, of je kiest voor een behandeling en gaat thuis aan de slag met de adviezen.
Wanneer ga ik een bodyscan inzetten?
Je kunt het inzetten – als je last hebt van vage pijnklachten
                                – als je je energiek en gezond wilt voelen
                                – als je beter in balans wilt zijn
                                – ter preventie om klachten te voorkomen
Waar krijg ik inzicht in?
In tekorten aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren, disbalansen in organen, hormonen, spieren en gewrichten. Of je last hebt van schimmels, parasieten, gisten of bacteriën. Afvalstoffen in spieren, bindweefsel, lymfe. Indicaties die lijden tot ontstekingen, beschadiging van vrije radicalen, voedingsintolerantie en energieniveau en nog veel meer!
Wat zijn de kosten en wordt het vergoed?
De kosten voor een meting en advies en behandelen van disbalansen kost € 125.- en duurt gemiddeld anderhalf uur.
Vergoedingen
Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandelingen. Vraag rustig om meer informatie over de vergoedingen.
Marjon is gemiddeld eens per maand aanwezig. Bel voor een afspraak 0413-343674 of mail naar medispa@annelies-aarts.nl
Enkele reviews van onze eigen gasten die de meting hebben ondergaan:
– Ik vind het razend interessant en kreeg bevestiging, maar ook tips en inzichten. Mijn blog daarover lees je hier.  Annelies
– Ik heb de meting als heel positief ervaren en ben al bezig met het advies. Marjon neemt de tijd voor je en voelt je precies aan.
– De bodyscan was prima en ook fijn om te weten. Ik denk niet dat je deze scan ieder half jaar laat doen. Marjon was niet verkeerd om mee te werken, maar ik vond haar wel commercieel ingesteld.
-De scan is erg interessant voor iedereen die bewust met zijn of haar lichaam omgaat. Zonder zweverigheid krijg je inzicht in het functioneren van je lichaam en belangrijker nog, wat je eraan kunt verbeteren. Marjon is een prettig persoon die je op je gemak stelt. Ik ben erg benieuwd hoe mijn lichaam er over twee maanden voor staat en wat de veranderingen/ vorderingen zijn!