Meten én leren werken met de Biotensor

Wat is een Biotensor?

Een nauwkeurig instrument dat je energie frequentie test, wat door diverse (omgevings)invloeden als stress etc. uit balans kan zijn. De Biotensor zorgt dat jij of jouw omgeving weer in de juiste frequentie komt en de balans hervindt. De Biotensor is daarmee inzetbaar voor diverse doeleinden.

Biotensor meting van van vitaminen en/ op producten

Gebruik jij voedingssupplementen?

Als aanvulling op onze huidige voeding en leefstijl vaak geen overbodige luxe. Maar slik je wat je echt nodig hebt? Je kunt bloed laten prikken, maar het blijft een moment opname. Bovendien is er een groot verschil tussen net niet ziek en heel vitaal. Gezonde darmen, gezonde huid en welbevinden.

Zo heb je direct een duidelijk beeld of je de juiste dosering hanteert, en of de huidige middelen effectief en tolerant zijn en of er middelen ter ondersteuning nodig zijn. Een meting duurt ongeveer 30 min. Vergeet niet je huidige voedingssupplementen mee te brengen voor een optimaal testresultaat.

Biotensor Cursus

Zou je dit zelf graag willen leren toepassen?

Behalve het laten testen kun je ook een workshop volgen om zelf met de Biotensor aan de slag te gaan. Je zult ervaren wat een prachtig hulpstuk dit is om te integreren in je leven. Alles is energie.

Als bevoegd opleider brengt Cindy je in vervoering met de mogelijkheden van de Biotensor.

De workshop bestaat uit twee dagdelen en wordt op aanvraag ingepland en gegeven bij Annelies Medi Spa. De kosten hiervoor bedragen € 198.- p/p, inclusief manual en Biotensor.

Neem voor meer informatie rustig contact op met Cindy

info@cindyvandijk.nl

06 50 66 08 74