Kies voor duurzame verbetering, je lichaam zal je dankbaar zijn.

Als huidspecialiste besefte ik vele jaren geleden al, dat als we aan de buitenkant goede resultaten wilden bereiken, we bij de binnenkant moesten beginnen. Daar startte mijn zoektocht naar de meest complete methode voor succesvolle resultaten. Op het gebied van anti-aging, huidproblemen en klachten, maar niet te vergeten gezondheid en een goed gewicht. Mensen laten stralen is immers onze missie

Gefascineerd door de invloed die we zelf op ons lichaam kunnen uitoefenen door onze leefstijl, heb ik me jarenlang verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer en voedingssupplementen. Lezingen, seminars en gesprekken, een boekenkast vol én de nodige ervaring hebben me vele inzichten gegeven. Ik omgeef met ook graag met experts buiten mijn vakgebied om samen de mensen te ondersteunen in gezondheid en welbevinden.

De opleiding trainer hormoonfactor van Ralph Moorman bracht me veel inzichten. Hormonen zijn signaalstoffen die in het lichaam bij bijna alle processen betrokken zijn. Je gemoedstoestand, maar ook je gewicht. Bij een disbalans kunnen klachten van uiteenlopende aard optreden, en het goede nieuws is dat we hier zelf veel aan kunnen doen om deze balans weer te herstellen. Door signalen van het lichaam te herkennen en het te geven wat het nodig heeft. Van nét niet ziek zijn naar een blakende gezondheid, en van overgewicht en jojo en naar een stabiel gewicht.

Gezondheid naar een hoger level

De spreekkamer van de huisarts gaat zich langzaamaan verplaatsen naar de huiskamer. Dit betekent dat mensen zich meer bewust zijn van hun eigen lichaam en het functioneren ervan. Disbalansen tijdig opsporen kan ziekten of aandoeningen voorkomen of zelfs omkeren.

Zo werken we aan de huid vanaf de buiten- en de binnenkant.

We begeleiden je met onze inzichten, eventueel in combinatie of met aanvullende behandelingen die het lichaam van buitenaf stimuleren, met een plan van aanpak op maat. Een aanpak met een duurzaam resultaat.