Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werken we volgens een uniek en bewezen concept. 

Tijdens een gratis intake gesprek worden je wensen en huidbehoeften doorgesproken en een behandeling of behandelplan voorgesteld. Altijd gericht op duurzame verbetering. Om verbetering te krijgen is een logische volgorde bepalend voor succes.

Stap 1: De conditie van de huid naar een goed niveau brengen.

Dit doen we door middel van Touch Treatments, waarbij we verklevingen en blokkades opheffen, afvalstoffen helpen verwijderen en de bloedtoevoer en zuurstof stimuleren. Tegelijk wordt de huid gevoed, gezuiverd en gepeeld met aansluitende ingrediënten. De huid ondergaat een metamorfose en het doet je goed. Misschien ben je al helemaal blij, en onderhoud je deze conditie. Uiteraard kan het ook zijn dat wil je verder bouwen. De endermoliftbehandeling en zuurstof zijn hier aanvullende apparaten naar wens.

Het onderhoud thuis met de door ons geadviseerde producten versterkt het effect én verbetert het resultaat aanzienlijk. Bovendien gebruik je precies die producten waaraan jouw huid behoefte heeft, en kun je zo je eigen home spa routine uitvoeren.

Stap 2: Problemen of veroudering aanpakken in de diepte.

Afhankelijk van de wens en de conditie kunnen we nu werken op verslapping, het verder oplichten van storende pigmentvlekken of rimpels verminderen met aanvullende apparatuur of specialistische behandelingen. Hierover informeren we je graag, want we kunnen ons voorstellen dat het voor jou als abracadabra klinkt. We luisteren naar je wensen en doen je een gepast voorstel.

Kuren en abonnementen

De meeste behandelingen worden in kuurverband ingezet, met nadien onderhoudsbehandelingen naar wens en advies om het resultaat vast te houden of naar een nog hoger niveau te tillen.

Om het je gemakkelijker en overzichtelijker te maken én geld te besparen bieden we een gepersonaliseerde abonnementen aan. Hiermee weet je exact waar je aan toe bent, betaal je eenvoudig via een maandelijkse automatische incasso en ben je voordeliger uit. Doordat je ook meteen je afspraken door boekt, ben je verzekerd van de specialist én tijdstip wat jij wenst.

Daarnaast hebben we diverse behandelingen in ons aanbod die jou gemak, gezondheid en geluk brengen. We denken namelijk heel graag met je mee.

Permanente make-up, definitief ontharen, Endermologie (LPG) en de Bodypeel Touch zijn enkele veel geboekte behandelingen.

Je bent verzekerd van een deskundige specialist, werkzame producten en gecertificeerde en moderne apparatuur. Bovenal zijn we er met positieve energie om jou te helpen stralen.

Kijk hier naar de mogelijkheden. Voel je welkom

Annelies