Onze behandelingen

Onze behandelingen worden op onze gasten afgestemd. Om de beste resultaten te bereiken werken we volgens een geheel eigen concept en zetten we verschillende technieken in die passen bij de persoon en bij haar of zijn wensen. Tijdens een intake gesprek worden uw wensen en huidbehoeften doorgesproken en een behandeling of behandelplan voorgesteld. Gericht op duurzame verbetering.

Als Skin TouchTherapeut zijn wij -na een intensieve opleiding bij GreenTouch Education- in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij u op te sporen. Tijdens een TouchTreatment maken wij deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij u los. Hierdoor ontspannen uw spieren zich en raakt uw huid sterk doorbloed. Een huidbehandeling als onderdeel van een TouchTreatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Elke behandeling is weer anders, afhankelijk van de conditie van uw huid en uw persoonlijke wensen. Bij Annelies MediSpa reserveert u dan ook geen standaard gezichtsbehandeling, maar alleen de tijdsduur. Uiteraard mag u ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele gezichtsbehandeling, zoals een dieptereiniging en een masker, in elke behandeling worden meegenomen. En dat wij al onze expertise zo optimaal mogelijk voor u inzetten.

Ook bieden wij mogelijkheden van een lidmaatschap, waarbij een gepersonaliseerd jaarplan wordt opgesteld. Via een maandelijkse automatische incasso krijgt u voordeel op de behandelingen en producten en weet u precies waar u aan toe bent.