Om de beste resultaten in huidverbetering te bereiken werken we volgens een uniek en bewezen concept. 

Tijdens een gratis intake gesprek worden je wensen en huidbehoeften doorgesproken en een behandeling of behandelplan voorgesteld. Altijd gericht op duurzame verbetering. Om verbetering te krijgen is een logische volgorde bepalend voor succes.

Stap 1: De conditie van de huid naar een goed niveau brengen.

Dit doen we door middel van Touch Treatments, waarbij we verklevingen en blokkades opheffen, afvalstoffen helpen verwijderen en de bloedtoevoer en zuurstof stimuleren. Tegelijk wordt de huid gevoed, gezuiverd en gepeeld met aansluitende ingrediënten. De huid ondergaat een metamorfose. Misschien ben je al helemaal blij, en onderhoud je deze conditie. Misschien wil je verder bouwen. De endermolift en zuurstof zijn hier aanvullende apparaten naar wens.

Tijdens deze stap adviseren wij ten zeerste om thuis de geadviseerde producten ook te gebruiken, het resultaat zal veel groter zijn.

Stap 2: Problemen of veroudering aanpakken in de diepte.

Afhankelijk van de wens en de conditie kunnen we nu werken op verslapping, het verder oplichten van storende pigmentvlekken of rimpels verminderen met aanvullende apparatuur.

We maken dan een keuze uit- of combinatie van onderstaande therapieën

  • Fractional en/ of Clearlift laser
  • Microneedling (skinpen)
  • Pigment/ couperoselaser
  • Fillers en botox
  • Peelings diep

De meeste behandelingen worden in kuurverband ingezet, met nadien onderhoudsbehandelingen naar wens en advies om het resultaat vast te houden of naar een nog hoger niveau te tillen.

Om het je gemakkelijker en overzichtelijker te maken én geld te besparen bieden we een abonnementen aan. Hiermee weet je exact waar je aan toe bent, betaal je eenvoudig via een maandelijkse automatische incasso en ben je voordeliger uit. Doordat je ook meteen je afspraken door boekt, ben je verzekerd van de specialist én tijd die jij wenst.

Daarnaast hebben we diverse behandelingen in ons aanbod die jou gemak, gezondheid en geluk brengen. We denken namelijk heel graag met je mee.

Permanente make-up, definitief ontharen, Endermologie (LPG) en de Bodypeel Touch zijn enkele veel geboekte behandelingen.

Je bent verzekerd van een deskundige specialist en gecertificeerde en moderne apparatuur.

Kijk hier naar de mogelijkheden. Voel je welkom

Annelies