Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

16 mei 2017

Ge(zon)de bescherming

De zon staat weer hoog aan de hemel. In het voorjaar zijn de stralen het sterkst, en verkleur je ook het hardst. Heb jij je voorzorgsmaatregelen al genomen?

Er is keuze uit legio zonnebrandmiddelen. Je mag erop vertrouwen dat de factor die erop staat ook daadwerkelijk die bescherming geeft. Dit kan een chemische of natuurlijke filter zijn, of een combinatie van beiden. Daarnaast bestaat een dergelijk zonnebrandmiddel uit nog meer stoffen. Samen bepalen ze de werkzaamheid en de prijs van het product. Kies voor een zonnefactor van minimaal 30 in de zomer. Een factor 50 beschermt maar ongeveer 3% meer, dus dat verschil is niet groot.

Hoe weet je nu of je een verantwoord zonnebrand product koopt?

Door je te laten adviseren over de werkzame stoffen, of juist belastende stoffen die erin zitten. Een huidspecialist kan je daar meer over vertellen, in  een supermarkt of drogisterij kun je dat natuurlijk niet te verwachten.

Mijn favorieten

Mijn voorkeur gaat uit naar zonnebrand op basis van zinkoxide. Dit is een fysische (natuurlijke) filter die als een laagje op de huid ligt. Aangevuld met goede hulpstoffen maakt het een crème die veilig is voor volwassenen en kinderen. Niet onbelangrijk als je het meermalen per dag en dan ook nog royaal moet opbrengen. Goede hulpstoffen kunnen een hydraterende, kalmerende en extra  beschermende functie hebben. De Tropical Vanilla Body van Éminence Organics SPF 32 is een crème voor lichaam en gezicht met een kalmerende en hydraterende werking en een UV A, UV B en UV C bescherming.

Er bestaan steeds meer combinatie producten voor het gezicht, dus met specifieke functies aangevuld met een hoge zonnefactor. Het is wel zo dat ze maar 2 uur beschermen, dus je zou steeds bij moeten smeren met een crème. Lastig, vooral als je make-up draagt, de huid wordt dan wel overvoed. Voorbeelden van verzorging en bescherming in één zijn de Tropcical Vanilla Day cream SPF 32 en de Bright Skin Moisturizer SPF 30.

!QMS medi-cosmetics heeft de populaire sport active crème in haar assortiment. Vanwege haar aan elke huidskleur aanpassende tint vindt menigeen dit een perfecte make-up vervanger. Het bevat 65 % OPC, wat de huid een langdurige bescherming geeft tegen de aanval van vrije radicalen en heeft een factor 15. De cellular sun protection heeft naast een factor 50 ook nog een reparerende werking.

Sun Defence van Éminence Organics en Coloresciense sunforgettable  minerale poeder in een stick

Een erg handige en functionele uitvinding is de sun defence poederkwast met zonnefactor 30 of 50 op minerale basis. In je handtas altijd bij de hand,  even over de huid heen, ben je altijd verzekerd van een top bescherming. Om bij te smeren op het strand, voor kinderen, voor het hele gezin, of als je onverhoopt langer op het terras zit.

Zon bescherming van binnenuit

Je kunt je huid al heel goed vooraf beschermen met voedingssuppletie die boordevol anti oxidanten zitten. LavieSage heeft de protect en balance als een ideaal duo voor de optimale zon bescherming. !QMS intravital capsules zitten boordevol collageen en natuurlijke huidbeschermers, doordat de huid verdikt van binnenuit wordt je bruiner en blijf je langer bruin. Op een gezonde manier werk je zo aan anti-aging. Kies altijd  juiste hoeveelheid en de natuurlijke vorm. Of nog beter, laat je adviseren.

Vergeet niet dat de juiste zon bescherming de beste anti-aging is die je je kunt bedenken, en dat die een hoop ellende kan voorkomen!

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.