Onze webshop
Mail ons
Bel ons
0413 - 343674

Nieuws

28 mei 2017

Creëer je eigen Home Spa Experience

Je huid onderhouden en zelfs verbeteren is mogelijk met je eigen huidverzorgingsroutine.

Naarmate de dagen langer worden en de temperaturen hoger, is het tijd voor een zomerse huidverzorging. Deze aanpassing is namelijk meer dan alleen een extra laag zonnebrandcrème. Een zomerse huidverzorging betekent jezelf extra te beschermen tegen huidschade en droogheid.

Speciaal voor de zomer hebben we de volgende  Éminence Organic Skincare routine geselecteerd.

Reiniging

 • Reinig je huid met de Bright Skin Cleanser. Terwijl je de huid reinigt verhelderen de Gigawhite™ en het natuurlijke hydrochinon alternatief de donkere vlekken door de zomerzon. De huid is schoon en voelt heerlijk fris en zacht.
 • Of kies voor de Clear Skin Probiotic Cleanser als alternatief bij meer onzuiverheden of gevoeligheid bij acné. Afwisseling is ook mogelijk.

  Toner

Verfris en hydrateer de huid met de Stone Crop Hydrating Mist. In tegenstelling tot vele andere bevat deze geen alcohol die de huid uitdroogt. In plaats daarvan herstelt deze het vochtgehalte in de huid . Alanis Morissette gaat zonder de Stone Crop Mist de deur niet uit.

  Dagcrème

 • De Bright Skin Moisturizer SPF 30 is een van de hardst lopenede producten. Het hydrateert niet alleen de huid, maar helpt met de Gigawhite en natuurlijk hydrochinon alternatief ook de tint te egaliseren. Als je bedenkt dat de crème ook nog een beschermende SPF 30 bevat tegen UVA/UVB en UVC stralen dan ben je er zeker van overtuigd hiermee de beste zomer crème in huis te hebben.
 • Of kies bij een probleemhuid de Red Currant Protective Moisturizer. Het vermindert de zichtbare tekenen van de probleemhuid, hydrateert én beschermt de huid tegen de UV straling met een SPF 30 en anti-oxidanten complex.

Hoewel bovenstaande producten al een complete verzorging omvatten, kun je de volgende producten toevoegen om het resultaat van je zomer Home Spa Experience te vergroten. Voeg deze na de reiniging en toner aan je behandeling toe.

Exfoliëren

 • Met de Bright Skin Licorice Root Exfoliating Peel verminder je de uitstraling van een oneffen huid die zich in de zomer kan ontwikkelen. Door het melkzuur en amandelzuur worden de dode cellen op een zachte manier verwijderd.

Masker

 • Het Bright Skin Masque is winnaar van de Beauty Award vanwege zijn doeltreffendheid. Het geeft een verhelderende en stralende huid. Gebruik het eveneens bekroonde Clear Skin Masque om de meer problematische huid te verbeteren.

Serum

 • Het Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum is een krachtige hydratatie voor de huid die in de zomer vochtarm is. Het herstelt de huid in het vochtgehalte wat een voller en gladder resultaat geeft. Een zomer must-have voor een soepele zijdezachte huid. Een favoriet van Madonna.
 • Om de huid voor een dag in de zon voor te bereiden is de bekroonde Citrus & Kale Potent C & E serum aangewezen. Het vermindert de zichtbare tekenen van veroudering.

Oogverzorging

 • De Hibiscus Ultra Lift Eye Cream heeft een verkoelende werking door de frisse metalen bolletjes applicator. Je zult verliefd worden op deze oogbehandeling die de ogen direct een open uitstraling geven.

Veel plezier en voldoening met je Home Spa Experience en vergeet vooral je SPF zonnebescherming niet toe te passen als afsluiting.

 • Hallo Annelies en team,
  Gefeliciteerd met het behalen van de tweede prijs van de  Beauty Award.
  Het is altijd een feest, als je bij Annelies bent geweest! Ga zo door.

 • Iedere dag ben ik nog blij met MIJN wenkbrauwen…
  de wenkbrauwen die ik kreeg dankzij Annelies!

 • “Ik wil je bedanken voor de zeer fijne behandelingen die ik heb mogen ervaren in de afgelopen jaren.
  Ik moet op zoek naar een nieuwe “Annelies” en dat zal niet meevallen.
  QMS is niet verkrijgbaar in Canada.. Ik zit alleen nu met waar ik op moet letten om te weten wat een goede spa/salon is. Mijn huid is me zeer dierbaar en ik wil graag daar het beste voor”.

 • Goedemorgen allemaal,

  Ik wil jullie heel hartelijk bedank voor de verwen behandeling van gisterenavond. Ik heb ervan genoten Naar mijn gevoel heeft het echt geholpen, gek maar waar dat dat zo snel kan. Mijn hele lijf heeft gereageerd. Ontslakken. Zelfs mijn oog is niet meer zo donkerblauw, Dus het helpt echt. Ik ga nu onderweg naar een snelle genezing. Heel veel dank met een warme groet,

   

  Mary


 • Vandaag 2 zones laten behandelen door Charlotte met de Soprano Ice laser tegen haargroei.
  Goede uitleg gehad van Charlotte, ze is duidelijk werkt netjes en weet heel goed wat ze aan het doen is.
  De laserbehandeling met de Soprano Ice is erg prettig tegenover de normale diode laser, de pijn valt erg mee en het gaat veel sneller. Je voelt je bovendien meteen op je gemak.

  Patrick Verhoeven

 • Annelies behoort bij mijn ‘hulptroepen’, door haar is mijn droefheid weer een beetje uit mijn gezicht en krijgt het weer glans. Een liefdevolle vakvrouw, pur sang.

   

  Cunera

 • Anita heel heel hartelijk bedankt voor mijn schitterende wenkbrauwen, je hebt voor mij de kanker een heel stuk draaglijker gemaakt.

  Marjon van der Wolk

 • Ik kom hier al vele jaren, met plezier en met een fijn gevoel onderga ik al de behandelingen.
  Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
  Wat jullie ook allemaal bieden is zeer uitgebreid en vernieuwend.

 • Er zit nog steeds vooruitgang in de verbetering van mijn gezicht.
  Dankzij jullie goede behandelingen en producten. Toppie!

 • Hierbij wil ik even vertellen dat ik blij ben met mijn wenkbrauwen.
  Bedankt voor de service die je gaf tot dat de wenkbrauwen helemaal goed waren.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.